0596 362 116
Banner 1920

Vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de tandtechniek?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Functie omschrijving:

Wij zoeken een gemotiveerde en gedreven medewerker voor alle voorkomende werkzaamheden op de protheseafdeling. Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwalitatief hoogwaardige productie van de afdeling en als mens lever je een constructieve bijdrage aan het team van ervaren collega's.

Functie eisen:

Je hebt oog voor kwaliteit, gevoel voor (digitale)vormgeving, bent klant-/servicegericht en staat open voor vernieuwing. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, bent collegiaal en geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het vakgebied. Voor deze functie is ervaring een pré, maar niet vereist.

Wij bieden:

Een prettige en uitdagende werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden in een modern tandtechnisch laboratorium. Doordat wij in een vroeg stadium betrokken zijn bij ontwikkelingen in de markt blijven wij ook in de toekomst een werkgever die uitdaging biedt aan haar medewerkers.

Ben jij de geschikte persoon, woonachtig in de regio en ben je in het bezit van rijbewijs B? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de mail: info@ttc-fivelpoort.nl