0596 362 116
Banner 1920

Over ons

Wij zijn de specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Wij richten ons uitsluitend op gebitsprotheses. Hierdoor zijn wij in staat om zeer nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren.

Wij streven ernaar om voor elke patiënt, van zowel gedeeltelijk betand tot volledig tandeloos, een goed passende, functionele en met optimale esthetiek, uitneembare voorziening te vervaardigen. Dit doen wij met professioneel opgeleide medewerkers in een modern nieuw pand, dat is gevestigd op bedrijvenpark Fivelpoort. In ons pand zijn alle facetten van de tandprothetiek en tandtechniek aanwezig, van een grote wachtruimte tot meerdere behandelkamers, sterilisatieruimte, scancenter en een volledige afdeling tandtechniek op de eerste verdieping.

Tpp pand

Doordat wij alles onder één dak kunnen vervaardigen, zijn er korte lijnen tussen behandelaars en tandtechnici, wat leidt tot het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met een goede service en nazorg. In de wijde omgeving van Appingedam en Delfzijl staan wij bekend als een zeer betrouwbaar, professioneel en daadkrachtig bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de tandheelkundige wereld. Wij zijn vooruitstrevend en willen ons graag profileren ten opzichte van andere kleinschalige tandtechnische bedrijven. Wij zijn een bedrijf dat verder kijkt, waar anderen stil blijven staan.

Bij tandtechnische producten draait alles om kwaliteit. Terecht, want onze patiënten rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten met een goede service en nazorg. Wij beschikken over een team met hoogopgeleide specialisten en werken met de modernste apparatuur. Kwaliteit betekent ook: zorg en aandacht geven.
Wij doen er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen. Dat doen wij onder meer met heldere informatie, duidelijke afspraken en een luisterend oor.

Wij voldoen aan alle Europese richtlijnen, doordat wij als enige praktijk in de regio ISO 9001 branche gecertificeerd zijn. Tevens zijn wij aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici, Branchevereniging Tandtechniek en zijn wij een erkend leerbedrijf.

Certificering is dé manier om zichtbaar te maken dat onze zorgorganisatie intern de zaken goed op orde heeft.