0596 362 116
Banner 1920

Coronavirus

Wij hebben de afgelopen weken onze dienstverlening aangepast: we waren vooral open voor het verlenen van spoedeisende hulp. Daarnaast is er hard gewerkt om de praktijk voor te bereiden op de anderhalvemetersamenleving. Het is nu dan ook weer mogelijk om de reguliere zorg geleidelijk op te starten.

Even aanwaaien voor het maken van een afspraak is er niet meer bij. Je zult eerst moeten bellen en dan volgt er een aantal gezondheidsvragen. Daarna kan er pas een afspraak worden gemaakt.

Een overvolle wachtkamer is door de 1,5 meter afstand-regel verleden tijd. Kom ook niet (veel) te vroeg voor je afspraak, de kans is groot dat je dan buiten moet wachten. In de behandelkamer geldt die regel overigens niet.

Corona banner

Om een afspraak in te plannen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen op: 0596-362116 of via onze Contact pagina.

https://www.allesoverhetgebit....

Update 21-04-2020:

Wij kunnen melden dat mondzorgpraktijken vanaf 22 april de reguliere mondzorg op verantwoorde en gepaste wijze kunnen hervatten. Dit houdt in dat alle mondzorgverleners en mondzorgpraktijken daarbij de Leidraad Mondzorg Corona volgen. Wij zijn ISO gecertificeerd en houden ons altijd al aan hoge hygiëne normen, maar wij zorgen nu voor een paar extra aanpassingen om extra veilig te werken.

Update 09-04-2020:


Verlenging tot 20 april

Eerder hebben ANT, NVM-mondhygiënisten, ONT en KNMT gezamenlijk opgeroepen om de reguliere zorgverlening tot en met Pasen te staken. Omdat wij nog in afwachting zijn van het advies van de Commissie Leidraad Mondzorg Corona wordt de bestaande situatie verlengd tot 20 april. Dit houdt dus in dat mondzorgpraktijken tot dien alleen spoedzorg en semi-spoedzorg verlenen. Volgende week zullen wij u informeren over de periode na 20 april en het advies van de commissie.

Wij volgen dit advies en zijn uitsluitend geopend voor reparaties, spoed- en noodgevallen. Alle afspraken zijn uit voorzorg geannuleerd of uitgesteld.

Update 23-03-2020:

Het ministerie van VWS heeft zojuist laten weten dat men het advies van de mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM-mondhygiënisten en ONT ondersteunt om de reguliere zorgverlening te staken en in de eigen praktijk nog uitsluitend spoedzorg te verlenen aan niet-coronapatiënten. De mondzorgkoepels zijn het ministerie zeer erkentelijk dat het de mondzorgverleners en al hun medewerkers steunt in hun inzet om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.


Update 16-03-2020:

Vanwege het coronavirus en om de verspreiding hiervan zoveel mogelijk te beperken zijn wij alleen geopend voor reparaties, spoed- en noodgevallen. Alle afspraken van deze week (16-3 tot en met 20-3) zijn uit voorzorg geannuleerd of uitgesteld. Wij hopen op uw begrip. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen op: 0596-362116 of via onze Contact pagina.

Update 15-03-2020:

Momenteel beraden wij ons op de te ondernemen stappen inzake het coronavirus. Vooralsnog zijn wij geopend, wel vragen wij u zich te houden aan de hygiëne voorschriften en is het advies vanuit de beroepsverenigingen om reguliere zorgverlening uit te stellen. We zullen geopend blijven voor spoed bij niet-coronapatiënten. Voor vragen graag bellen op: 0596-362116

Wij zijn nog steeds gewoon open voor alle behandelingen. Maar houd wel rekening met de volgende zaken:

Blijf niet zomaar weg. Laat het weten als je vanwege milde verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, verhoging tot 38 graden) je afspraak niet kunt nakomen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het afzeggen of verzetten van afspraken.

Verplaats je afspraak ook als je onlangs in Italië, China, inclusief Hongkong, Zuid-Korea of Iran bent geweest of contact hebt gehad met iemand die het coronavirus heeft.

Omdat het virus van mens tot mens overdraagbaar is, gelden de volgende simpele regels:

1. Schud geen handen

2. Was je handen regelmatig met zeep; ook goed tussen je vingers. Reinigen met desinfecterende gel is ook prima

3. Raak je ogen, mond en neus zo min mogelijk aan

4. Nies of hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg